Ana içeriğe atla

10 adımda para kazanma

10 Adımda Para Kazanma, hakkında bildiklerini sende alt kısımdan yorum olarak gönder.

Yorumlar

  1. İnternetten Para Kazanmak, biraz internet ve bilgisayar bilgisi olan herkesin ilgisini çeken bir konudur. Çoğu internet kullanıcısının aktif olarak para kazandığı mecra dijital ortamdır. İnternetin erişebilirliğinin artmasıyla yeni sektörler ve ihtiyaçlar da gün geçtikçe artıyor.

    İnternetten para kazanan biri olarak, bugün sizlere internet ortamında yapacağınız girişimlerin para kazanması yani başarıya ulaşması için 10 kuraldan bahsedeceğim. Hazırsanız başlayalım.

    #1 İnternetten Para Kazanmak Sabır İster
    Evet, internet ortamında sanal işler yaparak yada reel işinizi bu ortama taşıyarak para kazanmak istiyorsanız ilk kuralımız sabırlı olmanızdır. Çünkü her işte olduğu gibi güven kazanmalısınız, ürettiğiniz içerik yada hizmetlerin zamanla güvenilir ve istikrarlı olduğunu ispatlamalısınız.

    Kısacası kendinizi, girişimizinizi yada blogunuzu başta internetin patronu sayılan Google başta olmak üzere (Adsense’e üye olup Google reklamları yayınlayacaksanız, Google gerçekten de patronunuz olacak) arama motorlarına ve otoriter sitelere kabul ettirmek zorundasınız. Sizin gibi binler hatta milyonlarca girişim olduğunu da düşünürsek sabırlı olmak en mantıklı karar olacaktır.

    #2 İnternette İnsanlara Ne Sunacaksınız?
    Bilgisayar hazır, fiber optik bağlantı tamam… Eee şimdi ne yapacaksınız? Para kazanmak istiyorsunuz, peki ne yaparak bunu gerçekleştireceksiniz? O zaman baştan başlıyoruz, elinize bir kağıt ve kalem alın. Sevdiğiniz işi, yeteneklerinizi, yada internete taşıyacağınız işinizi kağıda yazarak bir plan oluşturun. Yapmak istediğiniz işi ilk önce internette arayın, bilgi edinin.

    Bulduğunuz sonuçları kendiniz için not alın. Girişiminizin daha önce yapılmış örneklerini inceleyin. Ama asla kopya çekmeyin, çünkü arama motorları tabiri caizse tam bir Mahmut Hoca…. Kopya çektirmiyor, çekmeye kalkarsanız da sizi cezalandırıyor. (internet sitenizi sonuçlardan kaldırma, banlama, reklam vermeme gibi cezalar alabilirsiniz)

    #3 Başkası Olma Kendin Ol!
    Hayatın her yerinde olduğu gibi internette de yaptıklarınız sizin karakterinizi ortaya koyar. Blogunuzda, internet sitenizde yada e-ticaret sitenizde olan tüm içerikleriniz sizin imzanızı taşır yani sizi temsil eder. İntnernetten para kazanmanın en sağlam yolu her zaman orijinal olmaktır. Yazılarınız, görselleriniz, sattığınız ürünler ve sunduğunuz hizmetler ne kadar orijinal ve özgün olursa başarılı olması o kadar kolay ve erken olacaktır.

    Sanal ortamda fenomen insanlara bakın; hepsinin farklı bir özelliği, duruşu yada yeteneği vardır. Spesifik bir özelliği olmayanların bile insanlara samimi gelen bir yönü mutlaka vardır. Yani kendilerine özgüdür. Taklit etmek, kopyalamak, alıntılamak sadece size zaman kaybettirir.

    Üretme konusunda kendinize güvenmiyorsanız internet üzerinden kreatif girişimlere yönelmenizi tavsiye etmem. Daha hazır yatırımlara yönelebilirsiniz.

    #4 Aynı Şeyleri Yapmayın, Çünkü;
    Başlıkta da belirtiğim gibi aynı şeyleri yapmayın. Tabi ki daha önce denenmiş ve başarılı olmuş girişimleri yaparak para kazanabilirsiniz ama istikrar istiyorsanız aynı şeyleri yapmaktan kaçının. Ayrıca yaptığınız hatalardan ders çıkarın.

    Bir girişiminizde başarısız olmuş yada yanlış yollar izlemiş olabilirsiniz. Bu sizi ümitsizliğe düşürmesin. Yılmayın, insanlar hatalarından büyük tecrübeler çıkarabilir ama bir daha ki sefere çok başarılı işler çıkarabilir. Ama asla aynı şeyleri yaparak bir şeylerin değişmesini beklemeyin.

    Örnek vermek gerekirse; bir blog açtınız ve blogunuza ziyaretçi gelmiyor, içeriklerinizi insanlarla buluşturamıyorsunuz. Bu blog tutmadı diyerek başka blog açar ve aynı türden içerikler girmeye, aynı yöntemlerle başka projeler yapmaya çalışırsanız sonu muhtemelen yine hüsran olacaktır.

    Dünyanın en zeki insanı olarak gösterilen bilim insanı Albert Einstein‘ın da dediği gibi “aynı şeyleri yaparak, farklı sonuçlar beklemek ruh hastalığıdır” der.

    YanıtlaSil
  2. İnternetten para kazanma yöntemleri hakkında verdiğiniz bilgliler için teşekkürler. https://www.sonbilge.net/internetten-para-kazanma/ bu linki de incelemenizi öneririz.

    YanıtlaSil
  3. Kripto paralara ilgiliysen ve kripto para piyasası haberlerini takip etmek istersen https://www.kriptoborsacim.com/ sitesini ziyaret etmeyi unutma.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder